Wei Ting Woo, MA

Leertherapeut, Examinator, Supervisor,
Integratieve Counselor, Integratieve Hypnotherapeut

Bij De Academie ben ik in het opleidersteam betrokken als leertherapeut, examinator, supervisor, praktijktrainer en intervisiebegeleider bij de opleidingen: Integratieve (Kinder)Counselor en de Beroepscoach opleidingen.

Wei Ting Woo, MA

Mijn missie

Wat voor mij het vak zo bijzonder maakt, is de mogelijkheid om een bijdrage te leveren aan het groei- en veranderproces van de cliënt en het aanschouwen van de vaak razendsnelle ontwikkelingen.

Mijn missie is om mensen hun eigen potentieel en kracht te laten (her)ontdekken. Deze waarden neem ik ook mee in mijn rol als opleider.

Als opleider zie ik de kans om de waardevolle kennis en ervaringen die ik heb opgedaan tijdens de opleiding en in de praktijk, in te zetten om toekomstige collega’s nog sneller op weg te helpen.

Achtergrond

Door mijn veelzijdige professionele werkachtergrond (onder andere project management, juridisch, marketing) bij verscheidene startups en ontwikkeling op persoonlijk- en spiritueel gebied, bied ik een breed blikveld en referentiekader om elementen te belichten vanuit verschillende perspectieven.

 

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn website.

Mijn tip aan studenten

Wat ik wil meegeven aan (aankomende) studenten: de opleidingen aan De Academie bieden een kans om, naast de ontwikkeling van jouw vaardigheden als professional, ook jezelf op persoonlijk vlak te ontwikkelen. Gun jezelf het leerproces en neem ook de tijd om af en toe stil te staan bij de ontwikkelingen die je hebt doorgemaakt en hier trots op te zijn.

Mijn collega's