Ine Bos, MSc

Docent, Supervisor, MasterTherapeut ECP, Psycholoog NIP

‘Wie naar buiten kijkt droomt, wie naar binnen kijkt ontwaakt’. Jung

 

Als kerndocent geef ik het vak van Integratieve Coach, Counselor en MasterTherapeut door aan studenten. 

Het vak van coach, counselor of therapeut is een ambacht. Je leert het door te doen in de praktijk en zelf de stappen van je veranderingsproces te doorlopen. Spannend en uitdagend!

Ine Bos, MSc

De opwaartse spiraal

Mijn achtergrond is psycholoog. Ik kom uit het bedrijfsleven, waar ik 14 jaar heb gewerkt als consultant op het gebied van de Artificial Intelligence (het raakvlak tussen brein en technologie). In deze rol heb ik in tal van organisaties mogen rondsnuffelen, van boardroom tot aan de werkvloer. Hoe maken mensen de opwaartse spiraal met elkaar?, vroeg ik me steeds af. Vanuit deze ervaring ben ik gespecialiseerd in leiderschapsontwikkeling voor organisaties in het bedrijfsleven.

Supervisie: Werken in het hier en nu

Vanuit mijn accepterende grondhouding creëer ik een veilige setting om samen te kijken naar jouw manier van ‘werken en leren‘. Centraal staat zowel de lerende professional als de lerende mens in jou. Hoe kun je het ambacht Coaching, Counseling of Psychotherapie leren op jouw eigen wijze? Tijdens je praktijkervaring met echte cliënten komen jouw kennis en vaardigheden tot leven. Vervolgens kom je in de supervisie ‘op verhaal’. Je vertelt en reflecteert op je ervaring waardoor het ‘Daar en Toen’ verandert in het ‘Hier en Nu’. Hierdoor ontdek je je eigen diepere wijsheid, die je weer gaat inzetten in de praktijk. Een fascinerend proces vol verrassende inzichten.

Mijn collega's