Jolanda van Veen, BA

Supervisor, Integratieve Therapeut ECP

Een aantal jaren geleden heb ik me verbonden aan De Academie als supervisor. Het werken met studenten en vooral ook met startende ondernemers vind ik erg leuk. Graag deel ik mijn ervaring en expertise terwijl ik tegelijkertijd enorm veel leer van al die bijzondere mensen.

Jolanda van Veen, BA

Het geeft me energie

Aan De Academie heb ik de 4-jarig MasterTherapeut ECP opleiding gedaan. In 2014 ben ik afgestudeerd als volwassenen therapeut. Hiernaast heb ik aan De Academie de hypnotherapie, EMDRi en de IPRT (partnerrelatietherapie) gedaan. Buiten De Academie heb in opleidingen gedaan in onder meer; systemisch werk, ademtherapie en lichaamswerk.

Ik doe het werk wat ik het liefste doe en krijg er nog iedere dag energie van om in mijn praktijk te werken met cliënten, studenten en met mijn collega’s.

Mijn praktijk

Ik heb me gespecialiseerd in het werken met stellen, om de relatie te verbeteren, om te scheiden en vooral ook om na de scheiding op een prettige manier met elkaar om te blijven gaan. Ik werk samen met een mediator en advocaat binnen Scheiden, wat nu? en ik werk samen met gediplomeerde therapeuten, counselors en coaches in mijn praktijk.

 

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn website.

Win-win

Door verbonden te zijn aan De Academie blijf ik op de hoogte van alle nieuwe dingen, blijf ik scherp door de feedback van collega’s en studenten en is mijn werk nog afwisselender. In mijn praktijk bied ik de mogelijkheid aan een aantal studenten om hun praktijk op te bouwen; dit is win-win: ik heb een kortere wachtlijst, de beginnende counselors en therapeuten bouwen hun praktijk op en het is enorm leerzaam en gezellig voor beide kanten.

Wie ik ben

Ik woon en werk aan een heerlijke, lommerrijke laan in Leidschendam. Mijn praktijk is aan huis met twee sfeervolle ruimtes. Onze twee zonen zijn een groot deel van de week bij mij en de andere tijd bij hun vader die hemelsbreed 500 meter verderop woont. Wij hebben een prima relatie; dit is en blijft mijn inspiratie en motivatie om andere gescheiden ouders te begeleiden. Naast mijn werk geniet ik van mijn tuin, ontspan ik door (veel) te sporten en breng ik veel tijd door in mijn heerlijke woonkeuken. Koken, bakken en dit vervolgens delen met mijn kinderen, familie en vrienden.

Mijn collega's