Bezoek ons Open Huis

Vind waar je hart ten diepste naar uitgaat!

Kijk verder, Kom verder

Wat deelnemers zeggen over de Experience DAY of over een Open Avond

 

‘Ik ervaar een heel open en warme sfeer en wat een enthousiaste opleiders!’

 

‘Ik vond de persoonlijke benadering erg prettig. Ook het praktijkgedeelte heeft mij doen beseffen dat ik met deze opleiding wil beginnen’

 

‘Mooie ontdekkingstocht naar jezelf, in jezelf, met jezelf’

Beste aanstaande collega, 

 

Wil je ook Coach, Counselor of Therapeut worden? Met kinderen, jongeren of volwassenen? Kom proeven aan het vak, de opleiding, je aanstaande collega’s en je opleiders. Aan den lijve ervaren hoe verandering werkt. Kom op een Proefles, een Open Avond of op de Experience DAY. Vind de opleiding waar je hart naar uitgaat. Je bent van harte welkom. 

 

Warme groet,

Jan Rademaker

Directeur van DNA

Binnenkort

do 6 sep

Proefles | OpvoedCoach

Maak een les mee uit de training 'HarTgrondig opvoeden.' De training is gericht om ouders te begeleiden in het opvoedingsproces.

do 6 september

za 8 sep

Experience DAY | Volwassenen

Kom ervaren hoe verandering werkt. Proef aan het vak, de opleiding, je aanstaande collega's en opleiders. Kies voor jezelf. Realiseer je diepste wensen, word Coach, Counselor of Therapeut.

za 8 september

za 8 sep

Experience DAY 3 | Kinderen

Duik in de wereld van het kind! Ervaar en ontdek zelf hoe het is om Kindertherapeut, KinderCoach of KinderCounselor te zijn. Ontmoet studenten en opleiders. Ontdek hoe de opleiding eruitziet. Volg je hart en doe mee!

za 8 september

di 11 sep

Proefles | Hoe kom ik aan cliëntjes in mijn Kinderpraktijk?

Je krijgt de essentiële tips voor een bloeiende Kinderpraktijk al voordat je de opleiding begint!

di 11 september

wo 12 sep

Seminar | Hypnotherapie in de 3e generatie CGT

Hersenonderzoek laat zien dat de mens niet via taal, maar via het voelen herinnert. Pas daarna zoekt de mens naar een ‘waarom’; een persoonlijke, subjectieve waarheid.

wo 12 september

wo 12 sep

EmoE Festival | Kinderen

7 flitsende workshops van 20 minuten waarin je de meest wonderlijke en gekke opdrachten krijgt die je de volgende dag in je klas kunt toepassen. Gebaseerd op de 7 sleutels uit de opleiding Emotionele Educatie en HappyCoach.

wo 12 september

wo 19 sep

Open Avond | Volwassenen

Krijg antwoord op je vragen en kruip in de huid van Coach, Counselor of Therapeut. Doe mee en kom erachter of het vak iets voor je is! Neem je ook je introducee mee?

wo 19 september

ma 1 okt

Seminar | Millennial Coaching

Wat maakt nou dat de millennials zijn wie ze zijn? Waarom is dit een kwetsbare groep? Wil jij professioneel met millennial problematiek aan de slag? Kom dan naar deze avond!

ma 1 oktober

do 4 okt

Seminar | Queer Coaching

Ben je nieuwsgierig naar wat Queer Coaching is? Wat zijn de laatste ontwikkelingen in de professionele begeleiding aan mensen met seksuele en/of gender identiteit problematiek? Kom deze avond langs!

do 4 oktober

wo 10 okt

Seminar | Cross Cultural Coaching

Wil jij je verdiepen in de multiculturele achtergronden van jouw cliënten of mensen om je heen? Wat is de relatie tussen culturele context en menselijk gedrag? Kom naar deze lezing!

wo 10 oktober

Margot de Cock Opleidingsadviseur, Integratieve Therapeut ECP, Leertherapeut

Wil je meer weten?

Bel mij voor meer informatie of mail me voor een persoonlijk adviesgesprek.

Sfeer proeven? Kom naar ons Open Huis.