Bezoek ons Open Huis

Vind waar je hart ten diepste naar uitgaat!

Kijk verder, Kom verder

Wat deelnemers zeggen over de Experience DAY of over een Open Avond

 

‘Ik ervaar een heel open en warme sfeer en wat een enthousiaste opleiders!’

 

‘Ik vond de persoonlijke benadering erg prettig. Ook het praktijkgedeelte heeft mij doen beseffen dat ik met deze opleiding wil beginnen’

 

‘Mooie ontdekkingstocht naar jezelf, in jezelf, met jezelf’

Beste aanstaande collega, 

 

Wil je ook Coach, Counselor of Therapeut worden? Met kinderen, jongeren of volwassenen? Kom proeven aan het vak, de opleiding, je aanstaande collega’s en je opleiders. Aan den lijve ervaren hoe verandering werkt. Kom op een Proefles, een Open Avond of op de Experience DAY. Vind de opleiding waar je hart naar uitgaat. Je bent van harte welkom. 

 

Warme groet,

Jan Rademaker

Directeur van DNA

Binnenkort

ma 28 jan

Seminar | Cross Cultural Coaching

Wil jij je verdiepen in de multiculturele achtergronden van jouw cliënten of mensen om je heen? Wat is de relatie tussen culturele context en menselijk gedrag? Kom naar deze lezing!

ma 28 januari

di 29 jan

Workshop | Hoe vergroot je het zelfvertrouwen van een kind?

Kinderen voelen zich vaak onzeker. Van onzeker naar zelfverzekerd kind: hoe doe je dat?

di 29 januari

di 12 feb

Open Avond | Volwassenen

Krijg antwoord op je vragen en kruip in de huid van Coach, Counselor of Therapeut. Doe mee en kom erachter of het vak iets voor je is! Neem je ook je introducee mee?

di 12 februari

di 12 feb

Open Avond | Kinderen

Hoe is het om te studeren aan de Academie? Stel al je vragen aan Kindertherapeuten i.o. en kom erachter of het vak ook iets voor jou is! Ze kunnen je ook alles vertellen over hoe je een eigen praktijk opbouwt!

di 12 februari

za 9 mrt

Experience DAY | Volwassenen

Kom ervaren hoe verandering werkt. Proef aan het vak, de opleiding, je aanstaande collega's en opleiders. Kies voor jezelf. Realiseer je diepste wensen, word Coach, Counselor of Therapeut.

za 9 maart

za 9 mrt

Experience DAY 1 | Kinderen

Duik in de wereld van het kind! Ervaar en ontdek zelf hoe het is om Kindertherapeut, KinderCoach of KinderCounselor te zijn. Ontmoet studenten en opleiders. Ontdek hoe de opleiding eruitziet. Volg je hart en doe mee!

za 9 maart

wo 24 apr

Seminar | Millennial Coaching

Wat maakt nou dat de millennials zijn wie ze zijn? Waarom is dit een kwetsbare groep? Wil jij professioneel met millennial problematiek aan de slag? Kom dan naar deze avond!

wo 24 april

za 25 mei

Experience DAY 2 | Kinderen

Duik in de wereld van het kind! Ervaar en ontdek zelf hoe het is om Integratieve KinderCoach, KinderCounselor of Kindertherapeut te zijn. Ontmoet studenten en opleiders. Ontdek hoe de opleiding eruit ziet. Volg je hart en doe mee!

za 25 mei

za 7 sep

Experience DAY 3 | Kinderen

Duik in de wereld van het kind! Ervaar en ontdek zelf hoe het is om Kindertherapeut, KinderCoach of KinderCounselor te zijn. Ontmoet studenten en opleiders. Ontdek hoe de opleiding eruitziet. Volg je hart en doe mee!

za 7 september

Margot de Cock Opleidingsadviseur, Integratieve Therapeut ECP, Leertherapeut

Wil je meer weten?

Bel mij voor meer informatie of mail me voor een persoonlijk adviesgesprek.

Sfeer proeven? Kom naar ons Open Huis.