Margriet Pronk

Praktijktrainer, Examinator, Intaker,
MasterTherapeut ECP

Met plezier ben ik verbonden aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Een steentje bijdragen aan een stevige professionele basis voor studenten geeft me plezier en enthousiasme. Samen sparren over het ambacht en studenten begeleiden binnen de diverse opleidingen houden mij daarnaast scherp in mijn professie.

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn opleiding toegepaste psychologie heb ik een aantal jaren in de gezondheidszorg gewerkt. Hierna heb ik de opleiding tot integratief therapeut gevolgd en ben sindsdien werkzaam in mijn praktijk in Voorschoten. Zowel in de eigen praktijk en mijn werkzaamheden op De Academie ontmoet ik studenten en professionals, ik krijg energie in het begeleiden en behandelen van individuen die op een bewuste wijze het eigen leven richting geven.

Mijn missie

Veiligheid is een belangrijke grondslag waaruit ik werk. Je veilig voelen te kunnen zijn wie je bent, is de basis van mijn werk met cliënten en studenten. Ik vind hierbij belangrijk dat mensen ontdekken wat hun kwaliteiten én mogelijkheden zijn en hierop leren vertrouwen.

 

Meer informatie over mijn integratieve praktijk vind je op mijn website.

Mijn tip aan studenten

Een opleiding volgen geeft je zelfontwikkeling en je sociale en werkzame leven een flinke boost. En bij momenten kan een opleiding ook intensief zijn en is veranderen hard werken. Je weet, kan en doet, vertrouw op je unieke menskwaliteiten en je ontwikkelcapaciteiten in je professionele identiteit als coach-counselor of therapeut.

Mijn collega's