Lisa Schoenmaker

Examinator, Praktijktrainer,
Integratieve Counselor, MasterTherapeut i.o.

In mijn praktijk ben ik werkzaam als integratieve coach, counselor en fysiotherapeut en ben in opleiding tot mastertherapeut ECP. Binnen De Academie vervul ik de rol van examinator en praktijktrainer.

Veilige leeromgeving

Als opleider vind ik het belangrijk om studenten een prettige en veilige leeromgeving te bieden waar ruimte is voor zowel professionele als persoonlijke ontwikkeling. Het geeft me energie een student te zien groeien in kennis, vaardigheden en zelfvertrouwen als professional.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag in de natuur, daar kom ik tot inzichten en creatieve ideeën. Daarnaast kan ik genieten van een museumbezoek of een goed boek. Een aanrader: de Alchemist van Paolo Coelho.

Als praktijkprofessional

Na jaren werkzaam te zijn in het fysiotherapie vak wilde ik cliënten op een dieper en breder niveau begeleiden. Niet alleen op fysiek vlak, maar ook in gevoel, gedrag, denken en spirituele ontwikkeling. Ik vind het inspirerend om te zien hoe mensen tot grote verandering in staat zijn en hoe ieder op zijn/haar eigen manier kan groeien en helen. Mijn praktijk voer ik in Amersfoort, daar zie ik cliënten met onder andere psychosomatische klachten, stress- burn-out klachten en existentiële vraagstukken.

 

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn website.

Mijn tip aan studenten

Vertrouw op het proces van de cliënt, de cliënt weet, kan en doet het. Wees niet te streng voor jezelf, gun jezelf de tijd om te leren. Vertrouw dus ook op je eigen unieke proces!

Mijn collega's