Leida Dorrestijn

Leertherapeut, Klassieke Hypnotherapeut, Integratieve Coach, Counselor, Therapeut

Omdat ik oprecht geïnteresseerd en leergierig ben, heb ik altijd wel vragen in mijn hoofd, wil ik op onderzoek, volg ik opleidingen om mezelf te ontwikkelen en ga ik vervolgens gedreven aan de slag met mensen waarmee ik werk. Ik ben positief en oplossingsgericht ingesteld. Ik geloof erin dat als iemand even vastloopt, dat hij of zij het vermogen heeft om te veranderen en diep van binnen (onbewust) weet hoe. Als het helpt dat ik even scherp en alert meekijk, dan graag!

De praktijkprofessional in mij

Ik ben opgeleid tot Dramatherapeut, Intensief Ambulant Gezinsbehandelaar, Autismespecialist, EMDR-therapeut, Klassieke Hypnotherapeut en Integratieve Coach/Counselor/Therapeut in mijn integratieve praktijk Bureau GO. Ik ben, naast leertherapeut, ook levensloopcoach voor mensen met autisme bij Boba Autismegroep.

Ik als leertherapeut

Hoe ga ik te werk als leertherapeut? Jij zit achter het stuur, op de weg van jouw opleidingsroute. Ik coach je graag tijdens dit proces, zodat je als professional kunt fine tunen, polijsten en verdiepen. Ik zoek de verbinding en samen werken we met dat wat er is. Mijn motto van waaruit ik werk is ‘grip op je kracht’ en dat geldt zowel voor mijn cliënten als voor de collega’s in opleiding die ik begeleid. Want met grip heb je controle over het proces. Mijn praktijk deel ik met kinderergotherapeuten, wat terug te zien is in het interieur en wat prima past bij de sessies die ik soms met kinderen en jongeren doe.

 

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn website.

Mijn collega's