Maarten Kadiks, MSc

Supervisor, Integratieve Counselor

Ik versterk met veel plezier het opleidersteam van De Academie. Als opleider vervul ik de rol van supervisor, daarnaast ook de functies van examinator en praktijktrainer voor zowel eerste- en tweedejaars studenten van de Integratieve Counselor opleiding. Ik heb de opleiding tot Integratieve Counselor gevolgd, mijn kennis is vers en levendig.

Maarten Kadiks, MSc

Ervaring

Ik mijn praktijk begeleid ik veel mensen die op papier een betekenisvol, gelukkig en comfortabel leven hebben en tóch

  1. het gevoel hebben dat:
  2. er iets mist,
  3. altijd productief te moeten zijn,
  4. niet makkelijk kunnen ontspannen en daarom
  5. eigenlijk nooit echt voor een langere tijd tevreden zijn.

Vaak zijn mijn cliënten begin dertig, werkzaam in de creatieve- en/of commerciële wereld, wonend en werkend in de Randstad.

 

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn website maartenkadiks.nl.

Van human doing naar human being

Een van de grootste thema’s die ik bij mijn cliënten zie, is de identificatie met gedachten. Op het moment dat ik contact heb met hoofd én hart kan de verandering beginnen.

Wat ik te gek vind is de uitdaging om bij elke cliënt (en student) de ingang tot verandering te vinden. Hoe? Door oordeelloos luisteren, kijken en vooral meevoelen zodat ik ervaar hoe het zit bij de cliënt, zo kan ik een optimale aanpak op maat maken.

Mijn tip aan studenten

Some doors only open from the inside. How do you get there?

Mijn rode draad

Ik luister graag muziek en ben actief verzamelaar van nieuwe muziek, ik fiets, reis, lach, lees en kook graag (Aziatisch). Activiteiten waarbij ik in contact sta met de ander vind ik bijzonder, vandaar dat ik cliënt-sessies of begeleiding van studenten ook erg leuk vind om te doen. Sport, adem en meditatie zijn deel van mijn routine om bewust te blijven.

 

Naast mijn werk als integratief counselor ben ik werkzaam als fotograaf. De rode draad in mijn werk- en privéleven is het met nieuwsgierigheid kijken naar dát wat de mens beweegt, of het nu een vriend, collega, geportretteerde of cliënt (en nú dus ook student) is.

Als Academie opleider…

…wil ik vanuit een ontspannen sfeer met ruimte voor humor samen een uitdagend leertraject aangaan. Met elkaar creëren we een plek waar je je meer bewust wordt van je gedachten, gevoelens en gedragingen zodat je op weg bent naar díe coach-counselor-therapeut die jij wilt worden.

Mijn collega's