Studeer met €1.000 STAP-subsidie » lees meer

Natasja Bos, BA

Leertherapeut, Examinator, MasterTherapeut ECP
Klassiek Hypnotherapeut, Integratieve Counselor & Coach

“When you do things from your soul, you’ll feel a river moving in you.”

Jalal ad-Din Rumi. Dichter & Mysticus

 

“De werkelijke verandering van binnenuit, om zo de stap in de buitenwereld nog steviger te kunnen zetten.” Ik ervaar het met blijheid om hierin mijn cliënten en de studenten van De Academie te mogen begeleiden.

Natasja Bos, BA

Studeren én groeien als mens

Zinvol studeren én groeien als mens! Een fascinerend proces waar ik oordeelloos een stukje in meeloop als leertherapeut van de diverse opleidingen aan De Academie. Op reis door je eigen studie in je eigen binnen- en buitenwereld. Een prachtig en intensief proces waarin ik je ruimte gun om hiervan te genieten.

Als praktijkprofessional…

…weet ik, dit vak is mijn passie! Ik ben sinds 2018 verbonden aan De Academie waar ik o.a. de opleiding Integratieve Counselor heb afgerond en ben ik (bijna) afgestudeerd MasterTherapeut ECP in de integratieve psychotherapie. Zo volgde ik ook de opleiding Hypnotherapie en EMDR-i. Mijn werkwijze kenmerkt zich door een combinatie van authenticiteit en professionaliteit met altijd mijn intuïtie als kompas. In mijn eigen praktijk in Amersfoort begeleid ik cliënten om weer grip te gaan ervaren op hun eigen innerlijke belevingswereld. Ik haal afwisseling en inspiratie uit de samenwerking met studenten van De Academie.

 

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn website.

I am not what happened to me

Mijn achtergrond zit in de economische hoek met jarenlange sales en marketing ervaring bij multinationals én als zelfstandig ondernemer van een groothandel in cosmetica producten. In mijn huidige carrière als therapeut werk ik nu met de 6 dimensies uit de integratieve benadering. Emoties, gedachten, gedrag, fysiek, sociaal en spiritueel. Ergens ging het roer om (in het kwadraat) en weet ik nu hoe ik regie kan pakken over mijn eigen levensgeluk. Ik leer hierin weer elke dag!

Compassie voor het vak

Als student wordt er veel van je gevraagd tijdens de opleiding. Soms valt het mee, soms valt het (even) tegen. What a ride! En wat een opbrengst! Dit doe je natuurlijk helemaal zelf en hierin begeleid ik jou met compassie om deze puzzelstukjes te gaan leggen. Zo maakt elke student zijn eigen reis van onbewust naar bewust niveau en daarvoor heb je alles al in huis! Om te blijven groeien maak ik zelf deel uit van meerdere intervisiegroepen en volg ik regelmatig (bij) scholing. Mijn praktijk is lid van de Beroepsvereniging NFG en geregistreerd bij de koepelorganisatie RBCZ.

Mijn collega's