Contact

De Nederlandse Academie

Klaprozenweg 123
1033 NN Amsterdam Noord
NDSM terrein, gebouw Noordspot

 

Bereikbaarheid

Per auto, fiets en openbaar vervoer is De Academie goed bereikbaar. Een bushalte en de pont bij de NDSM-werf zijn op loopafstand. De Academie is rolstoeltoegankelijk. 

 

Meer informatie over parkeren en het openbaar vervoer? Klik hier.

voor menselijke verbinding

De Academie is de plek waar je gelijkgestemden ontmoet en inspiratie opdoet. Kom langs om de sfeer te proeven en laat je verrassen. Meld je aan voor de Experience DAY of een Open Avond: Open Huis.

 

Heb je een vraag of een opmerking, vul dan ons contactformulier in. 

Janieke Duijf Integratieve Counselor

Wil je meer weten?

Ik beantwoord graag je vragen. Mail me of stuur me je tefefoonnummer. 

Wil je een persoonlijk advies-op-maat? Neem dan contact met me op! 

Sfeer proeven? Kom naar ons Open Huis.

"*" geeft vereiste velden aan

Welkom, we helpen je graag!

Vertel ons meer over jouw vraag of wens, zodat de juiste persoon jou kan helpen.

Naam*

Geef aan over welk gebied of opleiding je vraag gaat.
Wil je een persoonlijk advies?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Terug
Terug

Bereikbaarheid

Adres
Klaprozenweg 123, 1033 NN Amsterdam Noord
DSM terrein, gebouw Noordspot op de 6e etage
Google Maps

Parkeren

Er is volop parkeerplek rondom De Academie, zowel op straat, bewaakt als in parkeergarages. Lees je van tevoren goed in waar je gratis of betaald parkeert, dit verschilt per straat.

Gratis parkeerplek
Noordspot staat op een bedrijventerrein waar je gratis kunt parkeren. Op zaterdag heb je grote kans op een parkeerplek, maar doordeweeks is het geen garantie. Je kunt dan uitwijken naar een parkeerplek in Tuindorp, dat is op loopafstand. 

Betaalde parkeerplek
De ParkBee parkeergarage is om de hoek, deze vind je aan de Mt. Lincolnweg. Handig: Je kunt hier van tevoren een parkeerplek reserveren. 

Openbaar vervoer

Ook met het openbaar vervoer is De Academie goed bereikbaar. Bushaltes Stenendokweg, Pomonastraat en Azatürk zijn op 4 minuten loopafstand en de NDSM-werf waar de pont aankomt is zo’n 10 minuten lopen.

Trein en pont
Je kunt met de trein naar Amsterdam Centraal en van daaruit met de pont naar de NDSM, dit duurt ongeveer 30 minuten (incl. lopen). Er is een PONTVEER app die de exacte tijden aangeeft van vertrek en aankomst. Vanaf de pont is het ongeveer 10 minuten lopen naar De Academie.

Bus
Vanaf Station Amsterdam Centraal is het 20 minuten. Neem de bus richting Zaandam Zaanse Schans. Je stapt uit bij halte Stenendokweg, deze ligt op 2 minuten loopafstand van De Academie. Je ziet gebouw Noordspot aan de andere kant van de kruising. 
Vanaf Station Amsterdam Sloterdijk is het 25 minuten. Pak op Sloterdijk de bus 36 richting Station Noord. Stap na 17 minuten uit bij halte Atatürk. Loop terug in de richting waar de bus vandaan kwam, de Werktuigstraat uit en sla links af de Stenendokweg in. Aan de overkant van het kruispunt zie je het gebouw Noordspot.

Tip: gebruik de 9292-app in verband met de juiste tijden.

Terug
Terug