Corona: ‘Al onze lessen, intervisie-, leertherapie- en supervisiebijeenkomsten gaan gewoon door, virusvrij Online.’

Experience DAY | Kinderen

  • Wanneer
    23 mei 2020
  • Tijd
    10.00 - 15.30

Zelf ontdekken, doen, ervaren

Proef aan het vak, de opleiding, je aanstaande collega’s en opleiders van de opleidingen tot Integratieve KinderCoach, KinderCounselor en MasterKinderTherapeut ECP op onze Experience DAY. Haal antwoord op al je vragen. Ervaar de sfeer op De Nederlandse Academie in het contact met gelijkgestemden. Volg je hart en kies de opleiding waarmee jij het beste kinderen kunt helpen.
Meld je aan.

 

Programma Experience DAY Kinderen

Stap in de wereld van het kind, stap in jezelf

Wanneer je stapt in de wereld van het kind dan stap je ook in je eigen Kinderwereld. Op de Experience DAY 3 is dat precies wat je gaat doen. Al jouw ervaringen als kind vormen de basis waar vanuit je cliëntjes helpt. Stap weer terug in die wereld van toen en benut al jouw ervaringen om kinderen te helpen. Alles is van belang en maakt jou tot een echte hulpbron voor het kind.

 

Bekijk deelnemers in actie!

 

Gerelateerd

Programma 

10.00  Ontvangst & Inloop koffie/thee

10.30  De Nederlandse Academie I Het Nieuwe Paradigma in Veranderkunde
Door Jantien van Zuilen, docent KinderCoach Practitioner, MasterKindertherapeut ECP i.o. en OpvoedCoach bij Praktijk Child Consult Collectief Coaching,
Counseling en Psychotherapie in perspectief. Hoe werkt verandering eigenlijk? En wat dien je daarvoor te doen? De zin en onzin van het werken met verschillende bewustzijnstoestanden. 

11.15: Pauze
Stel je vragen aan opleiders & studenten. Koop alvast boeken en schrijf je in!

11.30 Life Experience I Wat weet jij over gevoelens?
Door Wendela Oosthoek, Masterkindertherapeut ECP i.o. en OpvoedCoach bij Praktijk Child Consult Collectief & Hanneke de Hertog, Studieadviseur, Masterkindertherapeut ECP i.o. en OpvoedCoach bij Praktijk Child Consult Collectief
Welke gevoelens ken je? En waaraan herken je welk gevoel het betreft? Welke gevoelens onderdruk je omdat ze te pijnlijk zijn en hoe kun je daar (anders) effectief op reageren?

12.00: Lunch
Stel je vragen aan opleiders & studenten. Koop alvast boeken en schrijf je in!

12.30 Resource Experience I Ouders als hulpbron voor hun kind
Door Therese Zijlmans, Integratieve KinderCoach/Counselor, Sleuteltrainer en Opvoedcoach & Hanneke de Hertog, Studieadviseur, Masterkindertherapeut ECP i.o. en OpvoedCoach bij Praktijk Child Consult Collectief.
Met welke (opvoed) vragen komen ouders bij je? Waar lopen ze tegen aan en hoe help je hen van ‘belemmerende volwassene’ naar ‘herkenbare hulpbron’ voor hun kinderen? 

13.15 pauze
Stel je vragen aan opleiders & studenten. Koop alvast boeken en schrijf je in!

13.30 Future Experience | Hoe is het om professioneel met kinderen te werken?
Door Leonie Aalders , Integratieve KinderCoach/Counselor & Wendela Oosthoek, Masterkindertherapeut ECP i.o. en OpvoedCoach bij Praktijk Child Consult Collectief
Met welke problemen komen kinderen? Hoe bereid jij je voor als Integratieve Kindercoach, – Counselor of Kindertherapeut? Hoe ziet een kinderpraktijk er uit eigenlijk uit?

14.30 Loterij & Inschrijven voor je opleiding
Welk lot heb je? Heb je geluk? Dan win je een geschenk van de Academie! Doe mee en schrijf je in om de beste KinderCoach, KinderCounselor of KinderTherapeut van te worden!

15:00 The Finish I Drankje & Afsluiting!
Gezellig na-kletsen en alvast je medestudenten leren kennen!

15.30 Geïnspireerd naar huis!

Terug
Terug

Experience Day

CounselorCoach

Donderdag 14 september 2017 | 14:00 – 16:00

Wat leuk dat je naar een van de avonden wilt komen! Het is zo belangrijk dat meer mensen zich bezig houden met het geluk van kinderen. Jij bent daar kennelijk één van.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Terug
Terug

Aanmelden voor

Experience DAY | Kinderen

zaterdag 23 mei 2020 | 10.00 - 15.30

Terug
Terug