Volg je les coronaproof Live én Online » lees meer

Online Open Avond | Integratieve Hypnotherapeut

  • Wanneer
    23 juni 2020
  • Tijd
    20.00 - 21.30

Hypnose en Hypnotherapie: hoe werkt dat?

Op deze tweede Open Avond Hypnose en Hypnotherapie gaan we dieper op de materie in en ontdekken de werkwijze van een toneelhypnotiseur. Is toneelhypnose fake?  Kijk zelf En wat zijn de gevaren? Hoe is Hypnotherapie te benutten voor lichamelijke en psychische problemen?  Erkende post-hbo/wo beroepsopleiding. Lees meer over de opleiding

Programma

Gastheer: Jan Rademaker
- Introductie
- Trance en Hypnose
- De werkwijze van een toneelhypnotiseur
- Hypnose als therapie
- De studie en de opbouw van de Opleiding
- Erkenning en vergoeding
- Stappen in Hypnose
- Slot

De 3-jarige opleiding tot Integratieve Hypnotherapeut in beeld

In de eerste twee jaar krijg je de kennis, vaardigheden en attitude om een deskundige professional te zijn. Je krijgt daarbij de modulen Moderne Hypnotherapie waarbij je werkt met de volgende tranceniveau’s: waakbewustzijn, meditatieve trance, alledaagse trance en absorptietrance

 

In jaar 3 krijg je de Klassieke en de Neoklassiek Hypnotherapie: werken met de allerdiepste hypnotische trance en Ego state therapieën.

hypnotherapeut vakopleiding tot integratieve schema

 

De eerste twee jaar van de opleiding tot Integratieve Hypnotherapeut zijn dezelfde als de Integratieve Counselor. Parallel doe je de PsychoSociale en Medische BasisKennis (PSBK), tenzij je daar vrijstellingen voor hebt. 

 

Uniek: na twee jaar kom je al voor vergoedingen en btw vrijstelling in aanmerking. Dat vind je alleen op De Nederlandse Academie. 

Gerelateerd

Aanmelden voor

Online Open Avond Integratieve Hypnotherapeut

dinsdag 23 juni 2020 | 20.00 - 21.30

Terug
Terug