Workshop Loopbaanopstellingen

 

Van zitten, naar staan, naar gaan!

Loopbaan-opstellingen                            

reserveren
Contact

Wat is mijn plek in de organisatie? In welk krachtenveld bevind ik mij als professional? Zal ik voor mezelf beginnen of toch in loondienst blijven? Wat is mijn droombaan? Hoe krijg ik een geldstroom op gang? Vragen die iedereen zich wel eens stelt op zijn loopbaanpad.

Loopbaanopstellingen
Loopbaanopstellingen geven inzicht in wat er werkelijk speelt op het raakvlak van uw ‘Werk en Leven’. U krijgt een helder beeld van de onderstroom: het onbewuste krachtenveld van de organisatie waarin u zich bevindt. We doen dit door uw unieke situatie op te stellen in de ruimte met representanten of door middel van ankers op de grond. Op deze wijze wordt zichtbaar waarin u verwikkeld bent en wat uw weg er uit is. U krijgt inzicht over uzelf, uw plek en de onderlinge verhoudingen. Doel van het proces is los te komen van klemmende patronen en emotionele verstrikkingen waarna u nieuwe gezonde beelden integreert. Het kan een diep inzicht geven in de dynamiek van je ‘Werk en Leven’.

Resultaat
Deze avond biedt een nieuw perspectief op uw loopbaan. Elke keer weer zijn onze klanten verrast over hoe loopbaanopstellingen laten zien wat er werkelijk speelt in ‘Werk en Leven’.

Voor wie?
Voor mensen die met een open hart hun eigen waarheid willen zien en de koers van hun professionele levenspad in eigen hand willen nemen.

Opleiders
U wordt begeleid door inspirerende trainers:
Drs. Ine Bos
Dr. Wim Bresser
Toos Overdijk
Wijzigingen voorbehouden

Praktische informatie

Duur 1 avond van 19.00 - 21.30 uur
Lesdata en –tijden informatie via info@academie-psychotherapie.nl
Locatie De Academie, Amsterdam.
Aantal deelnemers Minimaal 5, maximaal 12.
Investering

€ 25 

 

De Academie is geaccrediteerd door de EAP. Daarmee is de Academie ook in Nederland een (door de NAP en de bij haar aangesloten beroepsverenigingen) officieel erkend EAPTI-opleidingsinstituut in Psychotherapie. Alle psychotherapie opleidingen en bijbehorende na- en bijscholingsprogramma’s van de Academie vallen onder deze accreditatie. Wij verwelkomen graag iedereen die zich wil verrijken met ons scholingsaanbod.

EAP: European Association for Psychotherapy
NAP: Nederlandse Associatie voor Psychotherapie
EAPTI: European Accredited Psychotherapy Training Institute


 

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94