Open Avond Coaching, Counseling & Psychotherapie
 

De Open Avond is van 18.45 uur tot 21.30 uur.
Voor de eerstvolgende Open Avond kun je je hier Aanmelden

coaching3 Counseling3 therapie3

Coaching, Counseling of Therapie - hoe doe je dat?
Wat doe je als Integratieve Coach, Counselor of Therapeut wanneer iemand op een kruispunt in zijn leven staat en niet weet wat hij moet doen?
Wanneer iemand zo moe en gestresst is dat ie alleen maar kan huilen?
Wanneer iemand wel over talenten en kwaliteiten beschikt, maar het komt er nog niet voldoende uit?
Wat doe je alsÖ

Ervaar het zelf
Deze avond is voor mensen die nieuwsgierig zijn hoe het is om als Integratieve Coach, Counselor of Therapeut in een eigen praktijk of huidige baan bezig te zijn. Tijdens deze avond beleef je de Integratieve Coaching, Counseling & Therapie zelf. Je ervaart zelf hoe je als Coach, Counselor of Therapeut met klanten werkt en ervaart de Integratieve Coaching, Counseling en/of Therapie den lijve! Een levendige manier om kennis te maken met een prachtvak!

Er zijn al veel coaches, counselors en therapeuten op allerlei gebieden. Daarom is het tijd voor de Ďnext stepí in de ontwikkeling van dit mooie vak. Dat doen we door een grondig fundament aan te leggen door de overstijgende Integratieve aanpak. Je krijgt daarmee effectieve veranderingsstrategieŽn in handen, zoals het direct aanspreken van het groeipotentieel van je cliŽnt. Met Integratieve Coaching, Counseling en Therapie vergroot je je praktijkmogelijkheden in de breedte en in de diepte. Je hebt dus best of both worlds!

Past de opleiding bij mij?

Deze Open Avond is bedoeld voor mensen die interesse hebben in de volgende opleidingen:
Beroepscoach Foundation
- Beroepscoach Practitioner
- Integratieve Counselor
- MasterTherapeut in Integratieve Psychotherapie

"Mooie ontdekkingstocht naar jezelf, in jezelf, met jezelf. Ten behoeve van die ander Ťn jezelf"
Oud-student CounselorCoach

"Ik vond de persoonlijke benadering erg prettig. Ook het praktijkgedeelte heeft mij doen beseffen dat ik met deze opleiding wil beginnen".
Deelnemer aan de Open Avond, 2016

"Ik ervaar een heel open en warme sfeer en wat een enthousiaste opleiders!"
Deelnemer aan de Open Avond, 2016

Naast de beleving van het vak, krijg je een helder beeld van het opleidingstraject zodat je weet wat je krijgt, wat het je oplevert en wat wij van je verwachten. Zodat je voor jezelf kunt beantwoorden welke opleiding het beste bij je past. Je maakt daarnaast kennis met de grondlegger Jan Rademaker en docent Ine Bos en je hebt alle gelegenheid om vragen te stellen.

Kortom, ik, Ine Bos, Integratieve Therapeut en CounselorCoach, zoek inspirerende, warme, respectvolle a.s. collegaís, die de passie hebben om mensen te begeleiden in hun volgende stap. Sluit jij je bij ons aan?

Groeten, Ine Bos, afdeling Integratieve Coaching, Counseling & Psychotherapie

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94