Open Avond 

coaching  | counseling  | psychotherapie | hypnotherapie

 

Start: 18.45- 21.30u 
Meld je aan!                                                                                                                       aanmelden

 

coaching3 Counseling3 therapie3

 

Coaching, counseling, therapie: Wat is het verschil? 
Wat doe je als iemand op een kruispunt in zijn leven staat en niet weet wat hij moet doen? Wanneer iemand zo moe en gestresst is dat ie alleen maar kan huilen? Wanneer iemand wel over talenten en kwaliteiten beschikt, maar het komt er niet voldoende uit? Is er dan coaching, counseling of therapie nodig? En wat is het verschil eigenlijk? Kom er tijdens de Open Avond achter!

Ervaar het zelf!
Ben je nieuwsgierig naar hoe het is om als Integratieve Coach, Counselor of Therapeut te werken? Dit kan zowel in een eigen praktijk of je huidige baan. Je ervaart hoe het is om als Coach/Counselor/Therapeut mensen te begeleiden ťn je ervaart ook zelf Integratieve coaching/counseling/therapie aan den lijve. Een levendige manier om kennis te maken met dit mooie vak!

Wat is de integratieve aanpak?
Er zijn al veel coaches, counselors en therapeuten op allerlei gebieden. Daarom is het tijd voor de Ďnext stepí in de ontwikkeling van dit mooie vak. Dat doen we door een grondig fundament aan te leggen door de overstijgende Integratieve aanpak. Je krijgt daarmee effectieve veranderingsstrategieŽn in handen, zoals het direct aanspreken van het groeipotentieel van je cliŽnt. Met Integratieve Coaching, Counseling en Therapie vergroot je je mogelijkheden. Je hebt dus best of both worlds!

Past de opleiding bij mij?

Naast de beleving van het vak, krijg je een helder beeld van de opleiding zodat je weet wat je krijgt, wat het je oplevert en wat je kunt verwachten. Zodat je weet welke opleiding het beste bij je past. Je hebt alle gelegenheid om vragen te stellen aan geÔnspireerde docenten zoals Jan Rademaker, Ine Bos en studenten met een warm hart voor mensen in verandering.  

 

Wie gingen je voor?

Tot slot deelnemers van de Open Avond zelf aan het woord!

"Mooie ontdekkingstocht naar jezelf, in jezelf, met jezelf. Ten behoeve van die ander Ťn jezelf"

"Ik vond de persoonlijke benadering erg prettig. Ook het praktijkgedeelte heeft mij doen beseffen dat ik met deze opleiding wil beginnen".

"Ik ervaar een heel open en warme sfeer en wat een enthousiaste opleiders!"
 

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94