Toegepast Psycholoog: kijk verder, kom verder

Erkende post-hbo/wo opleidingen voor Toegepast Psychologen

Toegepast-Psycholoog-kom-verder-kijk-verder3

Experience Day 

 

TP Lezingendag

 

Als Toegepast Psycholoog kun je je aan De Nederlandse Academie specialiseren in integratieve coaching, counseling, hypnotherapie en psychotherapie. Wij bieden beroepsgerichte opleidingen waarin het opzetten van een zelfstandige praktijk en/of een eigen cliŽntennetwerk centraal staat. Bevlogen professionals leiden je op en trainen je om de hulpverlener te zijn die je wenst te worden. Volgens de huidige wetgeving worden je consulten vervolgens (deels) vergoed door de aanvullende zorgverzekering! Ons onderwijs is ingericht volgens het principe van competentiegericht, zelfsturend en zelfverantwoordelijk leren; de uit praktijkervaring en onderzoek geformuleerde beroepscompetenties vormen de rode draad door de hele opleiding. Leren doe je niet door literatuurstudie alleen. Het leren door doen en toepassen van het geleerde op jezelf is een zeer krachtig middel.


2-jarige post-hbo opleiding tot Integratieve Counselor

Een kort overzicht van deze opleiding.
Deze opleiding sluit perfect aan op jouw TP-opleiding. Je wilt Ďbest of both worldsí: je wilt naast coachen ook kunnen counselen wanneer je de schep dieper moet steken als het probleem dieper geworteld is. In 2x9 maanden maak je je het vak eigen op een intensieve en indringende wijze. Je professionele attitude en handelen staat voorop. De cliŽnt is de echte deskundige, die (on)bewust weet wat het echte probleem is en hoe er oplossingen gegenereerd kunnen worden. Daarom stap je Ďover de rivierí naar de wereld van de cliŽnt voor een sneller en diepergaand effect. Daarbij blijf je authentiek in je rol van professional en zet je al je menskwaliteiten in.

Na de 2-jarige post-hbo opleiding tot Integratieve Counselor:
-    ben je in het bezit van het diploma Medische en Psychosociale Basiskennis (PSBK)
-    heb je een vakdiploma van een erkende 2-jarige vakopleiding
-    komen je cliŽnten in aanmerking voor vergoedingen
-    kun je je aansluiten bij een beroepsvereniging
-    voldoe je aan de eisen van de zorgverzekeraars
-    BTW-vrijstelling
Meer weten? Neem contact op met Margot de Cock, studieadviseur.
 

1-jarige specialisatie tot Integratieve Hypnotherapeut

Een kort overzicht van deze opleiding.
Na de 2-jarige opleiding tot Integratieve Counselor specialiseer je je in ťťn jaar tot erkend Hypnotherapeut.
Vandaag de dag is hypnotherapie niet meer weg te denken bij de behandeling van psychosomatische klachten en angst- en traumagerelateerde problematiek. Maar ook voor prestatieverbetering en persoonlijke groei. Met deze intensieve opleiding hypnotherapie kun je je cliŽnt naar een diep en volledig hypnotisch stadium begeleiden.Hierdoor kan het onbewuste verwerkingsmechanisme direct aangesproken worden met gerichte symbolieken en suggesties.
Zelfhypnose is een vaardigheid die je je cliŽnt kunt aanleren voor die situaties waarin het nodig is. Maar, natuurlijk is het ook gewoon erg fijn voor jezelf! Doen en ervaren dus!
Meer weten? Neem contact op met Margot de Cock, studieadviseur.
 

2-jarige vervolgopleiding tot MasterTherapeut ECP

Erkende 2-jarige Beroepsopleiding tot MasterTherapeut ECP in Integratieve Psychotherapie
Post-hbo/wo opleiding. Voor kinderen of voor volwassenen.

Word MasterKinderTherapeut ECP of MasterTherapeut ECP. Je begeleidt je op een professionele wijze het veranderingsproces van je cliŽnt naar: grip, innerlijke heling, groei, transformatie en zelfrealisatie. En dit allemaal op wetenschappelijk onderbouwde wijze, en op maat gemaakt; voor elke kind, jongere of volwassen: steeds een unieke therapie op maat!

De opleiding is duaal en sterk praktijkgericht: je gaat direct met cliŽnten aan de slag. Alle leerinstrumenten, de lessen, leertherapie, intervisie, supervisie en assessments zijn op elkaar afgestemd en geheel geÔntegreerd in het lesprogramma.
Meer weten? Neem contact op met Margot de Cock, studieadviseur.


Kortdurend trainingsaanbod voor Toegepast Psychologen

Lees hier meer over ons kortdurend trainingsaanbod, speciaal voor TP-ers

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94