Seminar | Millennial Coaching

  • Wanneer
    1 maart 2019
  • Tijd
    19.00 - 20.30

The sky is the limit!

Wat maakt nou dat de millennials zijn wie ze zijn? En waarom is deze doelgroep een kwetsbare groep? Herken je dit bij jezelf of in je omgeving? Heb je interesse om als professional met deze doelgroep aan de slag te gaan? Wil je weten wat millennials coaching inhoudt, uit welke aspecten deze bestaat en hoe je verder kunt professionaliseren hierin? Kom naar de Seminar en maak kennis met de 3-daagse training Millennial Coaching!

Spreker: Rabia Ben Mesaoud

Eva Jinek sprak onlangs met Thijs Launspach, docent psychologie aan de UvA.  Volgens Launspach is het helemaal geen slecht idee om millennials na hun studie wat extra coaching aan te bieden: 'We weten dat dit een kwetsbare groep is en met coaching kunnen we wellicht hun angsten en stress verminderen'.  Deze doelgroep, ook wel generatie Y genoemd, zijn de mensen die geboren zijn tussen 1990 en 2000. Waarin zijn ze onderscheidend, en wat maakt hen anders dan generatie X en Z?

Programma

Rabia Ben Mesaoud neemt je in dit seminar mee in een verdieping die gericht is op het thema Millennial coaching. Je maakt kennis met de specifieke kenmerken van deze generatie, de kansen en de risico’s die zij ervaren. Je ontdekt de meerwaarde van een specifieke aanpak om millennials optimaal te begeleiden om hun doelen te bereiken. Het is een interactief programma waarin theorie, ervaren en oefenen elkaar afwisselen. Je ervaart hoe jij vanuit jouw generatie de interactie met andere mensen vanuit andere generaties op werk en privé ervaart en hoe jij je als professional kunt professionaliseren in het coachen van deze doelgroep.

Gerelateerd

Experience Day

CounselorCoach

Donderdag 14 september 2017 | 14:00 – 16:00

Wat leuk dat je naar een van de avonden wilt komen! Het is zo belangrijk dat meer mensen zich bezig houden met het geluk van kinderen. Jij bent daar kennelijk één van.

Oeps! We konden je formulier niet vinden.

Terug
Terug

Download één van de onderstaande studiegidsen.

Terug
Terug

Programma Experience DAY | Volwassenen

10.00  Ontvangst & inloop met koffie/thee

10.30  Life Experience | KnowHow to Change zelf ervaren
De grondslag in het werken met mensen, dat ben jijzelf. Ervaar de krachtmomenten uit je eigen persoonlijke  levensloop. Laat je stap voor stap verrassen in deze levensechte ontdekkingstocht…

11.15  Pauze
Stel al je vragen over opleidingen aan docenten én studenten bij de informatiestands!

11.30  De Nederlandse Academie |  Het Nieuwe Paradigma in Veranderkunde 
door Jan Rademaker, directeur. Interactieve Lezing
Coaching, Counseling en Psychotherapie in perspectief. Hoe werkt verandering eigenlijk? En wat dien je daarvoor te doen? De zin en onzin van het werken met verschillende bewustzijnstoestanden. 

We eindigen met: #Workshop pitches! Voor welke workshop schrijf jij je in?

12.15  Lunch |  Schrijf je in voor Experience Workshops
Stel al je vragen en schrijf je in voor de Experience Workshops in de middag.

12.45  Experience Workshops |  ronde 1
Kies workshop A, B of C:
A. Wat is coaching? Coach worden (opleiding | zelf doen en ervaren)
B. Wat is Integratieve Counseling & Psychotherapie? Integratieve Counselor/ MasterTherapeut ECP worden (opleiding | zelf doen en ervaren)
C. Wat is Integratieve Hypnotherapie? Hypnotherapeut worden (opleiding | zelf doen en ervaren)

14.00  Pauze
Stel al je vragen over opleidingen aan docenten én studenten bij de informatiestands!

14.15  Experience Workshop |  ronde 2
De Opwaartse Leerspiraal: Intervisie – Supervisie – Leertherapie
Op de Nederlandse Academie krijg je niet alleen theorie en praktijktrainingen. De power van ons leersysteem zit vooral de krachtige wisselwerking tussen supervisie met cliënten, je oefengroep en dat wat je in leertherapie doet. In deze workshop ervaar je welke boost dit persoonsgerichte leersysteem geeft aan je ontwikkeling, als professional en jou als mens!

15.10  The Finish: * Borrel * Loterij * Jouw Volgende Stap
Onder het genot van een drankje en hapje trekken we de lootjes, voor je het weet val je in de prijzen!

En, is dit het vak waar je warm voor loopt? Plan dan jouw volgende stap:

  1. Maak een afspraak met onze studieadviseur Margot de Cock voor jouw persoonlijke en praktische vragen (zoals studiebelasting, betaling, vrijstelling etc..)
  2. Inschrijven. Wanneer je weet dat je echt de opleiding wilt doen schrijf je je in bij de informatiestand. Je ontvangt dan meteen de benodigde informatie voor een intakegesprek.
  3. Ruimte voor je persoonlijke vragen. Stel gerust je vragen aan opleiders en studenten. Komt een andere keer je beter uit? Vul dit op het contactformulier in, dan nemen we op een later moment contact met je op!     
  4. Gratis reserveren. Je wilt er nog even over nadenken? Reserveer alvast een plek.


Afsluiting 15.30 uur

Terug
Terug

Aanmelden voor

Seminar | Millennial Coaching

vrijdag 1 maart 2019 | 19.00 - 20.30

Terug
Terug