Workshop ‘Mens Zijn’

Ervaringsworkshop voor mensen die zich persoonlijk willen ontwikkelen
Eéndaagse high impact workshop aan zee
Een persoonlijke APK

Groeien is niet groter worden, maar ontspannen in wie je bent!

Workshop-Mens-Zijn

Reserveren
Contact

U wordt al een tijdje meegetrokken in de waan van de dag en komt onvoldoende toe aan uzelf. Op het eind van de dag bent u meer moe dan toen u de dag begon. U hebt niet eens de gelegenheid om u af te vragen: ‘Hoe gaat het nu eigenlijk met mij? Zit ik nog lekker in mijn vel? Doe ik nog wat ik wil doen?’. Het is hoog tijd om even te landen en thuis te komen bij uzelf.

Mens Zijn
Maak even pas op de plaats om weer Mens te Zijn. Maak opnieuw contact met wie u in wezen bent. Ervaar weer wat u echt energie geeft en wat uw persoonlijke kracht is. Ontdek opnieuw dat blijheid en levensenergie uit uzelf naar boven komen. Beleef hoe u weer op ontspannen wijze in verbinding kunt zijn met uzelf en met de ander. Nieuw levenselan. Het leven is uw leven en het wil geleefd worden!

Resultaat
Deze high impact workshop geeft u een ontspannen focus. U krijgt u meer grip en meer invloed op uzelf en op anderen. U leert uw eigen essentie weer herkennen, zowel op fysiek, emotioneel, gedragsmatig, sociaal, cognitief en spiritueel niveau. U leert te handelen vanuit uzelf, in verbinding met uzelf en in verbinding met de ander.

Voor wie?
Voor iedereen die behoefte heeft aan een dagje ‘psychische welness’. En voor iedereen die nieuwsgierig is naar zichzelf, de moed heeft om dieper naar zichzelf te kijken en de wens heeft om te groeien.

Werkvormen
We werken met Het Grote Verhaal, imaginaties, muziek en film, strandwandeling, interactie-oefeningen, yoga-oefeningen en reflectieopdrachten.

Opleiders
U wordt begeleid door bevlogen en ervaren begeleiders:
Drs. Ine Bos
Jan Rademaker
Toos Overdijk
Wijzigingen voorbehouden

Praktische informatie

Studieduur 1 dag (3 dagdelen)
Lesdata en –tijden informatie via info@academie-psychotherapie.nl
Locatie IJmuiderslag (aan zee), IJmuiden
Aantal deelnemers Minimaal 5, maximaal 12.
Investering € 225 (€ 195 voor oud-studenten van de Academie, € 165 voor studenten van de Academie)
Inschrijven Inschrijfformulier

De Academie is geaccrediteerd door de EAP. Daarmee is de Academie ook in Nederland een (door de NAP en de bij haar aangesloten beroepsverenigingen) officieel erkend EAPTI-opleidingsinstituut in Psychotherapie. Alle psychotherapie opleidingen en bijbehorende na- en bijscholingsprogramma’s van de Academie vallen onder deze accreditatie. Wij verwelkomen graag iedereen die zich wil verrijken met ons scholingsaanbod.

EAP: European Association for Psychotherapy
NAP: Nederlandse Associatie voor Psychotherapie
EAPTI: European Accredited Psychotherapy Training Institute

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94