Opleiding MasterTherapeut ECP in Integratieve Psychotherapie    

Erkende 2-jarige Beroepsopleiding tot MasterTherapeut ECP in Integratieve Psychotherapie (Post-hbo/wo)                                                                                                                

Voor heel de mens!

therapie3

 

 

Experience Day!                  Open Avond

Inschrijven                          Reserveren  

studiegids   

De slogan van het nieuwe paradigma in GZZ is: Ďde cliŽnt weet, kan en doet hetí. Verandering vindt plaats in en door de cliŽnt. Als MasterTherapeut begeleid je op professionele wijze het veranderingsproces van je cliŽnt naar: grip, innerlijke heling, groei, transformatie en zelfrealisatie. Op een wetenschappelijke onderbouwde wijze. En op maat gemaakt: voor elke cliŽnt een unieke therapie!

Integratieve Psychotherapie
Integratieve Psychotherapie overstijgt de verschillende vormen van psychotherapie. De werkzame factoren en effectieve beÔnvloedings-interventies hanteer je in een harmonieus diagnose- en behandelmodel. Integratief wil ook zeggen: het reorganiseren en integreren van persoonlijkheidsdelen op een diep innerlijk niveau. De laatste ontwikkelingen in het veld vind je terug in dit MasterTherapeut programma*. Daardoor kun je effectief het verandervermogen en de veranderbereidheid van je cliŽnt beÔnvloeden.

MasterTherapeut ECP in Integratieve Psychotherapie
Je bent al Integratieve Counselor en je voert praktijk. Nu ontwikkel je je door naar een niveau waarop je mensen nog meer kunt helpen. Omdat het probleem nog dieper zit. Omdat er meer verschillende persoonlijkheidsdelen met meer onderlinge dissociatie in de psyche van je cliŽnt aanwezig zijn.
Maar je kunt niet alleen meer en zwaardere problemen behandelen, je leert ook steeds verfijnder en subtieler te werken. Zodat je nog efficiŽnter en effectiever kunt handelen, ook bij de lichtere problematieken. Immers, je cliŽnt heeft recht op de beste behandeling.

2-jarige post-hbo/wo beroepsopleiding in Integratieve Psychotherapie tot MasterTherapeut en ECP.
Opleiding volgens het Europese beroepsprofiel Psychotherapie; gebaseerd op de Strasbourg Declaration on PsychotherapyErkende integratieve psychotherapieopleiding (EAIP) tot European Certificate for Psychotherapy ECP 
De Academie is full member van de European Association for Integrative Psychotherapy (EAIP) en heeft de hoogste status als opleidingsinstituut in psychotherapie: de EAPTI-erkenning
* De opleiding is een post hbo/wo Masterprogramma, niet een opleiding tot een erkende Master degree. We streven echter wel naar het behalen van deze titel.

Benieuwd naar de MasterTherapeut ECP Modulen?

Bekijk hier alvast de MasterTherapeut ECP Modulen.

Werken met Delen en Dissociatie | Direct Deep Change 5 

Burn-Out Therapie 

Partner Relatie Communicatie

EMDR-

Ontwikkelingsprofiel van Abraham

Klassieke Hypnotherapie

 


Voor wie?

Voor Integratieve Counselors die de schep dieper willen steken. En de Europese erkenning in psychotherapie ECP willen.

De 2-jarige opleiding tot MasterTherapeut ECP in Integratieve Psychotherapie

Mastertherapeut ECP

 Opleiding

EAIP_logo1-blue

 2-jarige beroepsopleiding tot MasterTherapeut ECP in Integratieve Psychotherapie. De erkende integratieve psychotherapieopleiding tot het European Certificate for Psychotherapy ECP.

 De Academie is full member van de European Association for Integrative  Psychotherapy  (EAIP) en heeft de hoogste status als opleidingsinstituut in psychotherapie:
 de 
EAPTI-erkenning

 Duur / EC  18 dagen / 60 EC per jaar.
 Instapniveau  Diploma 2-jarige post-hbo/wo opleiding tot Integratieve Counselor of 4-jarige hbo-conform opleiding tot Integratieve Counselor van de Nederlandse Academie voor Psychotherapie.
 Vrijstellingen  Geen
 Opzet

 Part-time en duaal: werken en leren.
 1x per 14 dagen les op de Academie van 10.00 tot 17.00 uur.
 100 clienturen bij 15 uur supervisie en 15 uur leertherapie per jaar. Intervisie.
 Assessments en praktijktentamens.

 Diploma

 MasterTherapeut in Integratieve Psychotherapie en het European Certificate in Psychotherapy ECP.

ECPcertificaat_CV

 Vergoedingen  Je had al op grond van je diploma Integratieve Counselor btw-vrijstelling en vergoedingsmogelijkheden in code 90. Het ECP levert je nu ook de Vektis AGB-code 94.
 Erkenningen  De Nederlandse Academie heeft de hoogste status als opleidingsinstituut in psychotherapie: EAPTI. Dit opleidingstraject is erkend door EAIP, EAP, Sigmund Freud University (Wenen).

Onderwijssysteem
Theoretische inleidingen, demonstraties van technieken en beÔnvloedingsprocedures, interventies, praktijkoefeningen, intervisiegroepen, praktijkobservaties, video- en casuÔstiekbesprekingen, interactieve hoorcolleges, supervisie bij de uitvoering van uw cliŽntpraktijk, individuele leertherapie en zelfstudie. De studieontwikkelingsuren zijn ongeveer 20 tot 24 uur per week.

Opleiders
dr. Wim Bresser (Hoofdopleider), samen met een gedegen en gemotiveerd team van 35 praktijk-professionals: docenten, trainers, assessoren, supervisoren en leertherapeuten. Je krijgt les van bevlogen en ervaren docenten:
Jan Rademaker
Erik Ivo Homan
drs. Ine Bos
Renee van Steenderen
Adelheid Heijnsbroek
Rabia Mesaoud

Startdatum en studiekosten
Klik hier voor de startdatum en studiekosten.
Wil je een overzicht van alle opleidingen? Klik hier

Inschrijven voor de opleiding 
Je kunt je inschrijven met het inschrijfformulier. Na je inschrijving zullen we je informeren over de procedure.

  
imagesCAU5I8DJEAIP_logo1-bluelogo NAP000051
De Academie is geaccrediteerd door de EAP. Daarmee is de Academie ook in Nederland een (door de NAP en de bij haar aangesloten beroepsverenigingen) officieel erkend EAPTI-opleidingsinstituut in Psychotherapie. Alle psychotherapie opleidingen en bijbehorende na- en bijscholingsprogrammaís van de Academie vallen onder deze accreditatie. Wij verwelkomen graag iedereen die zich wil verrijken met ons scholingsaanbod.

EAP: European Association for Psychotherapy
NAP: Nederlandse Associatie voor Psychotherapie
EAPTI: European Accredited Psychotherapy Training Institute

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94