Open Avond GZ-supervisor
 

Ben je werkzaam in de Jeugdgezondheidszorg of de Geestelijke Gezondheidszorg als therapeut of als opleider en overweeg je supervisor te worden, kom dan naar de introductieworkshop ĎGZ-Supervisorí  op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam.

Op deze avond kun je kennismaken met de 2-jarige Post-HBO geregistreerde en LVSC erkende en de 1-jarige LVSC-geregistreerde opleiding tot supervisor die de Academie aanbiedt (De LVSC is de beroepsvereniging van supervisoren).

Supervisiekunde_resize

 

Reserveren

 
 

 

Iedereen die werkzaam is als therapeut of als opleider in de GGZ of JGZ, heeft ervaring in het krijgen van supervisie en weet dat supervisie een onmisbaar leerinstrument is voor werkers in mensgerichte beroepen of voor degenen die daarvoor worden opgeleid.

Supervisie geven is een heerlijk vak waarin je mensen begeleidt in hun creatieve vermogen om persoonlijk en professioneel denken, voelen en handelen te integreren, opdat degene die supervisie krijgt groeit en plezier heeft in zijn of haar beroep.

Ook in de gezondheidszorg worden in navolging van andere beroepsvelden, zoals het maatschappelijk werk of het onderwijs, steeds vaker uniforme kwaliteitseisen gesteld aan de supervisie en aan degene die supervisie geeft.  We gaan toe naar een situatie waarin, ook in het veld van de psychotherapie, er minimumeisen gesteld gaan worden aan de ervaring en de specifieke scholing van een supervisor.

Wil je de kroon zetten op je werk als therapeut of opleider door geregistreerd supervisor te worden? Kom dan kennis maken met de opleiding GZ-Supervisor tijdens de introductieworkshop op de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Tijdens deze workshop verkennen we samen onze beelden bij het concept Supervisie in een narratieve dialoog. Dat doen we op basis van de theorie van van Praagís Handboek Supervisiekunde (H 1). Wanneer je je aanmeldt voor de introductieworkshop, ontvang je de benodigde informatie.

Wij gaan ervan uit dat je van te voren de studiegids hebt doorgenomen, zodat we tijdens de voorlichtingsbijeenkomst /workshop aandacht kunnen  besteden aan de vragen die dat eventueel oproept ťn tijd hebben voor het workshopgedeelte. Vraag hier de studiegids aan.

Tijd: 19:00 - 20:30 uur
Plaats: Nederlandse Academie voor Psychotherapie

Lees meer over de opleiding GZ-Supervisor

Reserveren

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94