De TP-Lezingendag

Een interactieve trainingsdag met drie onderdelen,
waarin ieder onderdeel weer meer verdieping geeft op het vorige. 

Toegepast-Psycholoog-kom-verder-kijk-verder3

                    

        

                      

 Reserveren

 

Programma

 

 

Sharing = Caring

De TP Lezingendag is tot stand gekomen door TPíers voor TPíers. TPíers gaven aan na of tijdens het afstuderen verdieping in hun werkveld te missen. De TP Lezingendag biedt deze verdieping in verschillende themaís aan. De Nederlandse Academie is een opleidingsinstituut met meer dan 35 jaar ervaring om te sharen!

Het slogan Sharing = Caring zegt het al, door jullie input is de TP Lezingendag een succes geworden. Jullie geven hier aan welke verdieping gewenst is en wij regelen een TP Lezingendag in het thema met de passende professionals. Met de bekende netwerkborrels sluiten we de TP Lezingendag gezamenlijk af en ontstaan de meest interessante nieuwe netwerken, inzichten en samenwerkingen.  

Voor wie?
Inmiddels ontpopt de TP Lezingendag zich tot een Lezingendag met een breder publiek, young professionals met verschillende sociale HBO opgeleide achtergronden weten zich bij de TP Lezingendag te voegen. Hierbij kun je denken aan: TP, SPH, SJD, MWD, Verpleegkunde,  Kun je jezelf hier niet tussen vinden?  Alle HBO opgeleide Young Professionals met interesse in de aangeboden themaís en voor wie de slogan Sharing = Caring op het lijf geschreven is zijn van harte welkom! 

Inhoud
Bij het organiseren van de TP Lezingendag wordt rekening gehouden met de vragen vanuit het veld. Laat jezelf zien als TP'er! Zorg dat je de beste bent op een heel specifiek vlak. Binnen De Nederlandse Academie zijn veel mogelijkheden voor zowel HBO als WO TP'ers. Ga achter het stuur van je eigen carriťre zitten en ga opzoek waar jij invloed kunt uitoefenen. De Nederlandse Academie heeft jullie nodig! Sharing = Caring. 
Heb jij een trending topic waarover je wilt brainstormen met andere tp'ers, therapeuten, psychologen, maatschappelijk werkers etc..? De mogelijkheden zijn oneindig. Tips en adviezen zijn altijd welkom, schroom niet om ons te benaderen. 

Zie hier de vorige edities:
TP Lezingendag Editie 1 Sharing = Caring
TP Lezingendag Editie 2 Diagnose of het kind centraal: wat kies jij?

Zie hier de volgende editie:
TP Lezingendag Editie 3 Gelukkige mensen in een gelukkige wereld

Resultaat
De Nederlandse Academie biedt een dag met drie onderdelen, waarin ieder onderdeel weer meer verdieping geeft op het vorige. Hierbij kun je denken aan 1. Een interactieve lezing  2. Een workshop en 3. Een praktijkles. Deze innoverende dag wordt gegeven door bevlogen professionals die hun praktijkervaringen met jullie willen delen. Deze praktijkervaring biedt aanknopingspunten voor persoonlijke vragen en/of casuÔstiek. Door deze combinatie is het een op maat gemaakte dag, met veel praktische handvatten voor in je persoonlijke loopbaan.

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94