Periode: oktober Ė januari

Aanbod: (brusjes )coaching , + counseling. Counseling is het samen creatief zoeken naar oplossingen met inschakeling van de eigen interne hulpbronnen (zelfvertrouwen, zelfstandigheid, zelfrespect, inzetten zelfbeschikkingsrecht) van het kind.

Voor wie: individuele kinderen, broertjes/zusjes en hun opvoeders

Het doel: het kind pakt interne en externe belemmeringen aan. Kinderen zijn zelfstandiger, stellen zich weerbaar op, verdragen frustratie, maken makkelijker contact etc. .  

Hoe: met de middelen die het kind kiest en eventueel een - voor het kind gemaakte - metafoor ter ondersteuning van het proces bij het kind). De KinderPersonalCounselor  i.o. ziet het kind als de deskundige op zichzelf en zet het kind in om zichzelf te helpen.

Kosten: Ä20,- per sessie van een uur.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Periode: februari - juni

Aanbod: (brusjes)coaching en counseling (geven van handige tips en gerichte opdrachten voor kinderen en opvoeders).

Voor wie: individuele kinderen, broertjes/zusjes en hun opvoeders.

Het doel: het kind pakt aan wat hem/haar dwars zit. Het kind heeft wellicht twijfels over de eigen mogelijkheden of heeft heftige gevoelens waar het mee in de knoop zit.  

Hoe: met de middelen die het kind kiest en eventueel een - voor het kind gemaakte - metafoor ter ondersteuning van het proces bij het kind.

De KinderPersonalCounselor  i.o. ziet het kind als de deskundige op zichzelf en zet het kind in om zichzelf te helpen.

Kosten:  Ä25,- per sessie van een uur.

 

>> terug naar de kaart

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94