Op 15 september 2014 is de website van Geluksvogels gelanceerd. De organisatie die gespecialiseerde Happy Coaches uit laat vliegen naar scholen en naschoolse opvang met het doel kinderen (en hun begeleidende volwassenen) oprecht gelukkiger te maken. 

Geluksvogels is opgericht door drie gedreven en gespecialiseerde Happy Coaches, Natasja de Kroon, Ingrid Nagtzaam en Merlijn Wentzel. Zij vinden dat alle kinderen in Nederland recht hebben op een fijne tijd op plekken waar zij Ďgedwongení worden te zijn: voor- en na-schoolse opvang en op school. Deze bijzondere Happy Coaches hebben zich geschoold in het verzorgen van trainingen op locatie, o.a. basis- en voortgezet onderwijs. De Geluksvogels passen de Happy-trainingen aan de persoonlijke behoefte en mogelijkheden van de school en de kinderen: ongeacht de locatie, populatie of bijzondere situatie van de school. Zo zijn de kinderen, de leerkrachten, de ouders (en ook de Happy Coaches zelf) de grootste Geluksvogels.  

De Happy-trainingen hebben tot doel om directie, leerkrachten, ouders en kinderen als gelijkwaardig (niet als gelijke) met elkaar om te leren gaan. En, omdat het een omwenteling is in houding en handelen, verzorgen wij ook supervisie, begeleiding bij intervisie en vervolgtrainingen zodat het geen eenmalige studiedag hoeft te zijn, waarvan de resultaten gedurende het jaar langzaam wegebben.

 

Charlottemei2014

Charlotte Visch
Ontwikkelaar Integratieve Kindertherapie
Directeur Child Consult
Adviseur Child & Youth Affairs
Auteur
CoŲrdinator Geluksvogels

 

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94