Inschrijfformulier en financiŽle zaken
 

Inschrijving
U kunt zich inschrijven door middel van hieronder te downloaden inschrijfformulier. U kunt het formulier via de post aan ons toezenden: Nederlandse Academie voor Psychotherapie, Andreas Schelfhoutstraat 48, 1058 HV Amsterdam

 1. Inschrijfformulier incl. Algemene Voorwaarden.

ISF-met-Algemene-Voorwaarden

Algemene voorwaarden
De Academie heeft alle studievoorwaarden overzichtelijk op een rij gezet in de zogenoemde Algemene Voorwaarden die u vindt achter het inschrijfformulier. Voordat u zich inschrijft voor een training of opleiding vragen wij u om kennis te nemen van deze voorwaarden.

FinanciŽle zaken
Het exacte bedrag van de studiekosten per opleiding of training staan genoemd bij de betreffende opleiding onder de noemer (studie)kostenoverzicht. De studiekosten betreffen de inschrijving, het lesgeld en de eventuele intakeprocedure, de supervisie en de leertherapie. Deze kosten worden vooraf in rekening gebracht. Er is een mogelijkheid tot financiering studie, naast een gespreide betaling. Van belang is natuurlijk of de studiekosten (en eventuele middelen als videocamera en praktijkinrichting) fiscaal aftrekbaar zijn.

In bepaalde gevallen is het mogelijk de opleiding vergoed te krijgen door UWV in het kader van een reÔntegratietraject. Informeer bij UWV of neem contact op met de Academie op telefoonnummer
020 -6150494.

Gespreide betaling
Onder bepaalde voorwaarden is het mogelijk om in termijnen te betalen. In dat geval betaalt u de helft van de studiekosten van dat jaar voor aanvang van de opleiding.
Het resterende bedrag kunt u vervolgens in termijnen betalen. Voor de voorwaarden en afspraken over betaling kunt u contact opnemen met onze financieel administrateur. Betalingsafspraken moeten voor aanvang van de opleiding gemaakt zijn. De laatste betaling moet voor de diplomering zijn voldaan.

Studiekosten en de fiscale mogelijkheden
Uitgaven voor het volgen van een opleiding aan de Academie zijn fiscaal aftrekbaar. Voor sommige opleidingen is het uitvoeren van cliŽntbehandelingen in de (eigen) praktijk een voorwaarde voor diplomering. Hierdoor zijn de kosten voor het oprichten van de praktijk ook fiscaal aftrekbaar, omdat zij binnen de studiekosten vallen.
Indien de fiscus de student accepteert als ondernemer, dan kan de student in aanmerking komen voor de zogenoemde scholingsaftrek.

Financiering (krediet)
Voor de studenten van de opleidingen psychotherapie van de Academie is het mogelijk om hun (meerjarige) studie - en eventueel hun praktijk - te financieren met behulp van een financiering bij diverse bankinstellingen/financieringsinstellingen.

Kamer van Koophandel
KvK nummer 33184981

Rabobank rekeningnummer IBAN: NL36 RABO 0138.3240.26
 

Nieuwsbrief ontvangen?

Nederlandse Academie
voor Psychotherapie

Andreas Schelfhoutstraat 48
1058 HV Amsterdam
T: 020 - 615 04 94