Korte trainingen & Nascholing

Een carrousel aan mogelijkheden…

voor de mens achter de professional. Na zoveel jaren praktijkervaring zal je professionele kwaliteit steeds minder toenemen door technisch en theoretische bijscholing. Nee, de diepgang en verbreding haal je dan meer uit je ontwikkeling als mens in wisselwerking met jij als professional. Daar is ons Centrum voor Permanente Educatie helemaal op ingericht. 

Het Centrum voor Permanente Educatie… 

is er voor al je PE-punten. Maar vooral omdat je interessante ontwikkelingen in jouw vakgebied wilt volgen. Wat is nieuw, wat is belangrijk, wat wordt de toekomst? Kies wat het beste bij je past en blijf aangehaakt in onze erkende bij- en nascholing.

 

We zijn gespecialiseerd in Professionele Attitude Trainingen waarbij je weer de diepte in kunt gaan. Leren op je diepste innerlijke niveau. Voor meer mens in het professionele contact.

Korte trainingen en Nascholing

Filter
Margot de Cock Opleidingsadviseur | Leertherapeut Integratieve Therapeut ECP

Wil je meer weten?

Bel mij voor meer informatie of mail me voor een persoonlijk adviesgesprek.

Sfeer proeven? Kom naar ons Open Huis.

Werken met

Kinderen: van 4 t/m 12 jaar

Jongeren: van 13 t/m 18 jaar

Volwassenen: van 18 t/m 70 jaar

Senioren: van 70 t/m 99 jaar

Terug
Terug

Werken als

Coach: Coaching is het vrijmaken van iemands potentieel om zijn prestaties en levensgeluk te maximaliseren.

Counselor: Counseling is het begeleiden van emotionele, psychosociale en psychosomatische problemen om het welzijn te vergroten.

Therapeut: Psychotherapie is het begeleiden bij de verwerking van onverwerkte ervaringen om lijdenslast en psychische klachten te verminderen.

Hypnotherapeut: Hypnotherapie is een specialistische vorm van psychotherapie waarmee lichamelijke klachten, dissociaties, deelpersoonlijkheden en trauma’s behandeld kunnen worden. 

Terug
Terug

Type

Korte training & Nascholing: blijf aangehaakt in onze erkende bij- en nascholing. De laatste ontwikkelingen en de benodigde updates van je kennis en vaardigheden.

Beroepsopleiding: maak van je passie je beroep. Onze beroepsopleidingen zijn erkend door EAP, EAIP, NAP, NOBCO en SNRO.

PSBK: vul je vakopleiding aan met de Psychosociale en Medische Basiskennis, zodat je in aanmerking komt voor vergoedingen van de zorgverzekeraars.

Alumni Only: voor oud-studenten van De Nederlandse Academie die de smaak te pakken hebben en meer willen.

Lekker voor Jezelf: diverse workshops voor je persoonlijke ontwikkeling. Voor iedereen die zichzelf wil ervaren en verder wil ontplooien.

Terug
Terug