Studeer met €1.000 STAP-subsidie » lees meer

Romee Linnekamp, BA

Marketing en Sales

Op De Academie ben ik werkzaam in het Marketing en Sales team. Ik zorg ervoor dat studenten en alumni goed geïnformeerd zijn over nieuwe cursussen en nascholing en ben betrokken bij de werving van nieuwe studenten.

Romee Linnekamp, BA

Duizendpoot

Ik ben dagelijks veel in contact met studenten en docenten over workshops, kortlopende trainingen en nascholing. Daarnaast organiseer ik maandelijks open avonden van onze verschillende opleidingen en ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de 3-jaarlijkse Experience Days. Ik sta middenin de organisatie; heb contact met studenten, docenten, coördinators en geïnteresseerden van de Academie. Dit continue schakelen tussen verschillende partijen en deze afwisseling houden mij scherp.

Hoe verandering écht werkt

Met een achtergrond in de journalistiek en online marketing, zorg ik voor een zo overzichtelijk en compleet mogelijke website voor geïnteresseerde aankomende studenten. Ik sta achter de missie van De Academie en draag deze met veel plezier uit. Je leert hier hoe verandering écht werkt. Ik hoop je snel te zien op De Academie!

Grootse dromen

Ik ben een echte woordkunstenaar en mij krijg je niet snel gek. Met beide benen op de grond, maar eentje met grootse dromen. Waar ik echt blij van word? Schilderen in mijn atelier, omringd zijn door familie en vrienden (het liefst in combinatie met lekker eten en een goed glas wijn) en slenteren door “mijn” Amsterdam. En ik hoop snel weer een nieuwe, interessante stempel toe te kunnen voegen aan mijn paspoort. Oja, ooit woon ik in Italië.

Mijn collega's