Inge Offringa

Leertherapeut, Praktijktrainer,
MasterTherapeut ECP, Integratieve Counselor, Coach

Ieder jaar weer vind ik het een genoegen om toekomstige collega’s te begeleiden in hun ontwikkeling tot professioneel coach/counselor en therapeut.

Het roer om

Na jarenlang in het bedrijfsleven als communicatieadviseur te hebben gewerkt waarbij ik met name veranderprocessen heb begeleid, heb ik het roer omgegooid. Ik startte in 2007 Vivavie, inmiddels uitgegroeid tot mijn praktijk voor Integratieve Psychotherapie en Mindfulness. Mensen volledig te laten zijn wie ze zijn, is wat ik het liefste doe. Van daaruit ontstaat ruimte en vrijheid om je leven vorm te geven zoals jij dat wilt, je kunt genieten. In mijn werk als integratief therapeut/counselor en mindfulnesstrainer word ik geïnspireerd door het enorme potentieel dat mensen zoals jij en ik hebben.

Mijn cliënten

Ik help mijn cliënten hun kracht en zachtheid te vinden, bewust te maken, te durven voelen, anders te laten kijken, pijn op te ruimen, te inspireren en veranderingen door te voeren. Welke cliënten er zoal bij mij in de praktijk komen? Dat zijn mensen met bijvoorbeeld burn out, rouw-/verlieservaringen, HSP of mensen die in hun jeugd te vroeg volwassen zijn geworden (KOPP).

Voor integratieve psychotherapie ben ik lid van de NFG en RBCZ. Daarnaast aangesloten bij de VMBN voor mindfulness

 

Meer informatie over mijn praktijk vind je op mijn website.

Als leertherapeut…

…en praktijktrainer ben ik verbonden aan De Academie voor Integratieve Psychotherapie. Ik ben professional én mens en dat wil ik de studenten ook duidelijk maken. Juist in het contact met cliënten word je soms zo uitgedaagd om in jouw professionele rol te blijven. Dat is wat centraal staat in de leertherapie, en waar ik in je in jouw leerproces graag in faciliteer.

Helemaal zijn wie je bent

Zoals een cliënt van mij zei: “Inge heeft het vermogen om snel de veilige ruimte te creëren, waarin ik me volledig vertrouwd voel en open kan stellen. Zij is de personificatie van haar motto ‘je mag helemaal zijn wie je bent’, echt heel prettig!”

En dat is belangrijk, de samenwerkingsrelatie met mijn cliënten staat voorop. Waarom zou je anders jezelf laten zien?

Mijn collega's