Volg je les coronaproof Live én Online » lees meer

Online Sessie 5 | Happy met Hypno

 • Wanneer
  11 juni 2020
 • Tijd
  20.00 - 21.00

Ruim innerlijke onrust op

In deze tijd maken we ons op om weer iets naar buiten te treden. We kijken voorzichtig vooruit, we hopen dat we de lockdown binnenkort achter ons mogen laten. Wat laten we precies achter ons? Niet het Covid 19 virus, dat hangt nog rond en is voorlopig nog niet weg. Het zijn je eigen ervaringen en belevingen die je wilt verwerken: de shock, verbijstering, machteloosheid en lamgeslagen zijn. Gevoelens van: angst, boosheid en wanhoop. Het gemis van fysieke nabijheid, rituelen met geliefden, afscheid nemen van onze naasten, de ellende op de intensive care…  alle kinddelen, die toch al niet op een lekkere plek zitten, zijn geactiveerd wat zorgt voor innerlijke onrust. Om dat op te ruimen gaan we aan de slag. Deze 5 sessies voor je zelfhelend vermogen bieden we jou gratis aan (straatwaarde € 925). Wij als Academie nemen verantwoordelijkheid om bij te dragen aan jouw welbevinden als medemens. 

Je zelfhelende vermogen

Aan de vooravond van het verruimen van de lockdown is de tijd aangebroken om te herstellen, verwerken, tijd om je te herinneren wie je ook al weer bent. We komen overeind, en pogen onszelf opnieuw uit te vinden. Graag wil je je weg vervolgen en verdergaan over je levenspad. De Academie gunt het jou dat het je lukt weer lekker in je vel te voelen.

 

Vooral denken we aan alle werkers in de Gezondheidszorg die onder vaak uitputtende en traumatische omstandigheden steeds maar weer hun schouders er onder hebben gezet. Diep respect! 

 

Daarom wil de Academie iets terug doen. De Academie voelt in deze tijd de verantwoordelijkheid om dit aan te bieden aan wereld. Gratis en voor niks. Omdat iedereen het verdient. Wel aanmelden!

 

Mei: 14, 21 en 28 |  Juni: 4 en 11 | 20.00 - 21. 00 | 

 

Check of je wel of niet voldoet aan de voorwaarden om mee te kunnen doen, zie de Bijsluiter hieronder. 

5 Online sessies voor verandering in de diepte

De Academie heeft met Klassieke Hypnotherapie al meer dan 40 jaar een formidabel instrument in huis waarmee mensen hun nare ervaringen effectief kunnen verwerken. Dat gebeurt op unieke wijze: op onbewust niveau, diep in de binnenwereld. Niet ‘bewust herhalen of over je ervaring moeten vertellen, alsjeblieft niet opnieuw weer alles herbeleven. Was het de eerste keer al niet erg genoeg? Nee, met Klassieke Hypnotherapie activeer en stimuleer je op gerichte wijze het eigen probleemoplossend en zelfhelende vermogen. Alle mensen, je geliefden, vrienden, je buren zijn van harte uitgenodigd om op vijf donderdagavonden van 20.00-21.00 mee te doen!  Je volgt een volledig verwerkingsprogramma Klassieke Hypnotherapie. Je kunt ze allemaal doen, of een losse sessie volgen. Op elk moment kun je deze reeks joinen. Om zelf te ervaren en van binnen alle zooi op te ruimen. Geef je eigen innerlijke verwerkingsmechanisme een boost! Voor verandering in de diepte. 
Meer over Hypnose en Klassieke Hypnotherapie

Bijsluiter: de voorwaarden om mee te kunnen doen

Klassieke Hypnotherapie is niet voor iedereen geschikt of kan zelfs schadelijke effecten hebben. Neem onderstaande ‘bijsluiter’ goed door en ga na of je hier wel of niet aan mee mag doen. Bij twijfel: NIET doen!

 1. Je hebt geen moeite met het onderscheid met de border tussen de binnenwereld-buitenwereld, deze realiteiten lopen niet op een verstorende wijze in elkaar over, je vergist je daarin niet in het dagelijkse leven.

 2. Je hebt op dit moment geen psychiatrische problemen

 3. Je werd of wordt niet behandeld voor psychiatrische problematiek

 4. Ben je op dit moment in therapie? Vraag eerst aan je arts of therapeut of je deze 5 dagen mag doen. 
 5. Geen alcoholische of andere middelen vooraf gebruikt, nu even geen wijntje bij het eten.

 6. Tijdens de sessie staat je camera aan opdat er een oogje in het zeil kan worden gehouden om te zien of het goed gaat. Deelnemers waarvan de camera uit staat worden uit de bijeenkomst gehaald en kunnen dus niet verder in de sessie.

 7. Na afloop praat je met collega-deelnemers na in een breakout room, zodat je goed kunt checken of je weer helemaal wakker bent.

Voorbereiding

 1. Kijk en lees nog over trance, hypnose en hypnotherapie in de diapresentatie van 19.30 tot 20.00 herhaaldelijk wordt getoond.

 2. Zorg dat je een comfortabele zit/lig plek heb waar je niet door je telefoon, de kat of medebewoner(s) kunt worden gestoord.

 3. Dit uurtje is exclusief voor jezelf. Ga er in alle rust voor zitten, de rest laat je gewoon ff helemaal de rest, je laat de boel de boel. Even een ogenblik voor jezelf, even er helemaal tussenuit stappen.

 4. Benen en armen ontspannen naast je, zodat je gemakkelijk door kunt gaan met ontspannen en niet meer je armen of benen hoeft te bewegen als die wat klem of ongemakkelijk liggen.

 5. Zorg dat je in je comfortabele zit/ligpositie goed inbeeld bent op je scherm

Gerelateerd

Aanmelden voor

Online Sessie 5 Happy met Hypno

donderdag 11 juni 2020 | 20.00 - 21.00

Terug
Terug