Volg je les coronaproof Live én Online » lees meer

De Academie en Corona

Kies voor live les op locatie of de online classroom. Of alle twee!

Op locatie én online

Je hebt de keuze om live op De Academie les te volgen en/of online mee te doen met de les. PSBK is hierin een uitzondering. De PSBK lessen en de tentamens zijn alleen online te volgen, dus niet op locatie. Bezoek alvast een online open avond.

 

Coronaproof

Ons gebouw is gereed om jullie veilig te ontvangen, geheel volgens de richtlijnen van het RIVM voor de anderhalve meter afstand voor social distancing.

In ons systeem wordt steeds verse lucht naar binnen geblazen en in rap tempo weer afgevoerd (dus geen gerecyclede airco-lucht).

Veiligheid maken we met elkaar. We zijn allen verantwoordelijk om de geldende regelgeving te handhaven en succesvol in de praktijk te blijven uitvoeren. 

 

Kies je eigen manier van studeren

Het schakelen van live les op locatie naar online classrooms is fantastisch opgepakt door opleiders en studenten. We hebben met elkaar de voordelen ontdekt en die willen we natuurlijk behouden!

Dat betekent dat je meer opties krijgt in hoe je wilt studeren. Supervisie, intervisie en leertherapie blijken goed te gaan online en het scheelt reistijd. Bepaalde lesonderdelen kun je live op De Academie volgen voor het beste leerrendement. Omdat de online classroom zo goed blijkt te werken willen we zo veel mogelijk lessen live streamen. We nemen de lessen ook op. Zo kun je de les altijd terugkijken op een later moment.

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik mijn studie starten in 2022?

Kies uit de opties: 

  • Live les op De Academie 
  • Online les tegelijkertijd met iedereen (live stream)
  • Online lessen terugkijken in je eigen tijd

 

Zo ziet een online classroom er uit:

 

Screenshot blended learning academie

 

Hoe zijn de lessen doorgegaan tijdens Corona? 

De lessen zijn in maart 2020 direct online verzorgd. Ons docententeam is in razend tempo bedreven geraakt in het online lesgeven. 

 

Via welke tool wordt er online les gegeven?

We gebruiken Zoom. Dit programma kent de meest uitgebreide mogelijkheden voor het werken in een online classroom. Omdat wij met een Zoom onderwijs licentie werken, is de veiligheid en privacy optimaal. Ook in het werken met cliënten. 

Heb je vragen?

Stel studenten en opleiders al je vragen tijdens een open avond of boek jouw gratis persoonlijk gesprek met onze studieadviseurs Margot (jongeren en volwassenen) of Hanneke (kinderen).